Over NORDSKINS

Hey! Welkom bij NORDSKINS®!

De naam zegt het natuurlijk al een beetje: Nord – skins, huiden/vachten uit het noorden. En dat is precies waar Nordskins zich in specialiseert: De allermooiste schapenvachten uit het noorden! Het noorden van Nederland (denk daarbij aan Texel) maar natuurlijk ook uit Scandinavië wat de herkomst is van de meeste van onze schapenvachten!

Wat ons zo aanspreekt is dat schapenvachten 100% natuurproducten zijn, die voor vele verschillende toepassingen gebruikt kunnen worden. Het is een restproduct van de vleesindustrie, en door deze te hergebruiken geven we de schapenvachten als het ware een 2e leven! En doordat deze op een ecologische, biologische en ambachtelijke wijze worden gelooid is dit tevens milieuvriendelijk!

Onze missie is dan ook om een zo gevarieerd mogelijk aanbod van schapenvachten aan te bieden, van de hoogste kwaliteit maar tegen een eerlijke prijs. Wij selecteren de schapenvachten zelf bij de verschillende looierijen waardoor wij alleen de mooiste schapenvachten eruit kunnen pikken en zo de beste kwaliteit kunnen garanderen!

Veel shopplezier!

Team Nordskins